GRILLROOM-PIZZERIA OASE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom-Pizzeria Oase. Meer weten? Ontdek meer

28 okt 2022 om 13:53 Eten was echt goddelijk maar ik en al m'n vrienden kregen echt enorme buikpijn van die kapsalon met kipshoarma
23 okt 2022 om 23:47 lekker
15 okt 2022 om 21:19 Voorheen altijd naar volle tevredenheid, erg lekker, laatste keren wordt het echter slechter, en vanavond was het heel erg slecht. Helft patat keihard, andere helft zacht. Vlees keihard, aangebrand., kip gemruid Super service van gratis broodjes wel
6 okt 2022 om 20:29 Lekker!
1 okt 2022 om 23:46 Snel, lekker en een extra pita erbij. Vriendelijke bezorgster
30 sep 2022 om 20:17 Wij hebben voor het eerst besteld bij oase maar ontzettend lekker gegeten vanavond.
24 sep 2022 om 9:48 Bestelling was precies op tijd die we hadden aangegeven. En het eten was lekker. +wat extra’s altijd lekker helemaal top
18 sep 2022 om 23:19 1ste en laatste keer dat ik hier besteld heb. Kreeg een pizza waarvan het leek dat die onderweg een paar keer was gevallen.
18 sep 2022 om 14:52 Lekker eten!! Een aanrader! Dit was onze eerste keer, wij zullen vaker bestellen als we er eenmaal wonen. Wij kregen veel meer dan we besteld hadden.
17 sep 2022 om 18:42 Eerder bezorgd dan gemeld en goed, veel en lekker
11 sep 2022 om 20:32 Het eten was weer prima