GRILLROOM-PIZZERIA OASE

GRILLROOM-PIZZERIA OASE Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom-Pizzeria Oase. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 1:05 Lekker en goeie service
10 aug 2022 om 20:09 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging!
8 aug 2022 om 17:17 Bestel meestal bij ze wat ze zijn vaak open dat vind ik zeker een plus. Eten ook altijd lekker en veel en soms ook iets extra’s. Zeker een aanrader.
6 aug 2022 om 19:05 Erg snel bezorgen. Top.
27 jul 2022 om 21:03 Ik heb meer dan twee uur op de bestelling gewacht. Ik kreeg andere pizza's dan ik bestelde. Ik raad het niet aan.
21 jul 2022 om 20:12 zeer lekker
21 jul 2022 om 19:59 Het eten was warm en lekker. Smaakte prima
20 jul 2022 om 21:55 Smaakte weer prima
20 jul 2022 om 20:17 All tijd lekker eten!!!
19 jul 2022 om 0:31 De pita shoarma met kaas en bakje spareribs zijn onze favoriete gerechten hier. Erg goed!
18 jul 2022 om 22:10 De bezorg tijd was prima met 40 minuten, alleen had ik aangegeven geen champions te willen, deze zaten er helaas wel bij ook veel van de ui en andere groenten waren zwart gebrand.
18 jul 2022 om 20:58 Parels van pizzas. Flink gevuld, kreeg 'm niet in een keer op. De overige stukken gaan de foodprep bakjes in voor morgen.